|
| Author |
Message |
Nagis
|
Posted:
Fri Aug 08, 2008 10:23 am |
  |
Eren
Sen benim herşeyim gözümden bile sakındığım, tek varlığımsın.Sana sevgimi nasıl göstermeye çalışsamda olmadı beceremedim.Yapamadım aslında yaptım senden gülücükler, öpücük göndermeler, el sallayışlar, elimi tutmalar, selam göndermeler, güzel sözler, teşekkürler kazandım.Ama bu bana yetmedi.Çünkü bunların haricinde daha el salladığın, teşekkürler, selamlar, güzel sözler gönderdiğin, güldüğün, elini tuttuğun, öpücükler gönderdiğin kızın adını bile bilmiyorsun.Belkide adını biliyor,yüzünü hatırlamıyorsun.Belkide yüzünü hatırlıyor, adını bilmiyorsun.Ama sen beni tanımasanda, ben seni kendimden bile daha çok seviyorum ve sevmeye devam edeceğim.Allah izin verirse de en kısa zamanda senin yanına gelip seni bir kez daha görüp, beni bu sefer unutmaman için elimden geleni yapacağım söz veriyorum..!
Öyle özledim ki seni gözlerimde yaş kalmadı..! SENİ SEVİYORUM demeye dilimde tüy kalmadı...Ama yılmak yok yola devam.. !SENİ ÇOK SEVİYORUM..! Öyle bir sevgi ki bu anlatılmaz yaşanır.Sana olan sevgimi bir BEN bir ALLAH bilir Eren..! Birde gözyaşlarım...
Sensiz geçen ne gün; gün gibi ne a; ay gibi ne yı; yıl gibi hepsi anlamsız hepsi bomboş.Canıma tak etti bu ayrılık..!
Ayrılık diyorum çünkü seninle aynı şehirde bile olsam bazı nedenlerden dolayı gelemiyorum yanına…
Allah kahretsin ki gelemiyorum işte.Hergün bu acıyla yaşıyorum.Zaten başka çarem yok yaşamak zorundayım…Çünkü YEMİNLİYİM..!Yemin ettim senden vazgeçmeyeceğime ve ömrümün sonuna dek seveceğime ve bu yemin hiç bozulmayacak.Mezara kadar bozmayacağım.Sana söz veriyorum.Sözümü tutacağım çünkü eğer tutmazsam benim bir anlamım kalmayacak bir hiç olacağım çünkü hayatımda sen olmayacaksın bu yüzden sözümü tutup Senden Asla Vazgeçmeyeceğim..!
SENİ ÇOK SEVDİĞİMİ SAKIN UNUTMA...
SENİ ÇOK SEVEN FANIN; -Nagiş- |
_________________ [center] eReNaGiŞ*
|| 17 . 06 . 2006, 05 . 09. 2006, 17 . 09 . 2006
09 . 12 . 2006, 09 . 06 . 2007, 18 .05 . 2008 ||
“ Ben Seninle Sevdim Sevmeyi …” [/center] |
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|